محل تبلیغات شما

کمبود شدید تغذیه:گرسنگی مفرط در اواخر بارداری میتواند اثرات چشمگیری بر وزن نوزاد در زمان تولد داشته باشد.کاهش وزن در ن چاق در دوران بارداری با افزایش خطر وزن کم هنگام تولد برای نوزاد همراه است.نوزادانی که در اواسط تا اواخر دوره جنینی خود با محرومیت تغذیه ای مواجه میشوند در هنگام تولد کم وزن تر کوتاه قدتر و لاغر تر هستند. همچنین در موارد محرومیت تغذیه ای در سه ماهه نخست بارداری میزان نا هنجاری دستگاه عصبی مرکزی اسکیزوفرنی و اختلالات شخصیتی نوزاد در آینده افزایش پیدا میکند.درکل سلامت دوران بزرگسالی با سلامت دوران جنینی ارتباط نزدیکی دارد.

باق ماندن افزایش وزن بعد از بارداری:تمام افزایش وزن دوران بارداری در جریان زایمان و بلافاصله بعد از آن از بین نمیرود.وزن گبری بیش از حد به شکل تجمع چربی  طولانی مدت تظاهر مییابد .

کالری:در سه ماهه نخست بارداری نیازی به دریافت کالری اضافه نیست و همان میزان تغذیه قبلی( البته در صورتی که کامل باشد و کمبودی در آن نباشد) کافی است.در سه ماهه دوم 340 کالری در روز باید اضافه بر تغذیه عادی مصرف شود و در سه ماهه آخر 452 کالری در روز به وضعیت غیر حاملگی اضافه میشود.

ادامه مسایل شایع در بارداری

مسایل شایع بارداری

نکات مهم در تغذیه مادران باردار

وزن ,بارداری ,تغذیه ,سه ,دوران ,افزایش ,سه ماهه ,در سه ,کالری در ,ماهه نخست ,نخست بارداری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها