محل تبلیغات شما

پروتئین:قسمت اعظم پروتئین ترجیحا باید از منابع حیوانی مانند گوشت شیر تخم مرغ پنیر گوشت ماکیان و گوشت ماکیان و گوشت ماهی تامین شود.شیر و محصویلات لبنی به عنوان منبع ایده آل مواد غذایی به ویژه پروتئین و کلسیم برای ن حامله و شیرده در نظر گرفته می شوند.

مواد معدنی:هر روز باید 30 میلی گرم مکمل آهن به ن حامله در سرتا سر نیمه دوم بارداری تجویز شود.ن حامله در صورت بزرگی جثه داشتن جنینهای چند قلو آغاز مصرف مکمل در اواخر بارداری مصرف نامنظم آهن یا ابتلا به کاهش هموگلوبین ممکن از به مصرف روزانه 60 تا 100 میلیگرم آهن نیاز داشته باشند.در بارداری برای جبران افزایش نیازهای جنین و اتلاف ید توسط کلیه های مادر مصرف نمک و نان ید دار توصیه میشود. تجویز روتین مکمل کلسیم برای پیشگیری از مسمومیت بارداری است که موثر بودن به اثبات نرسیده است. یکی از علتهای استفراغ شدید بارداری کمبود پتاسیم است که در مواد خوراکی مانند گوجه فرنگی موز و تمر هندی به وفور یافت میشود.

ویتامینها:افزایش نیاز به اکثر ویتامینها در دوران بارداری معمولا با مصرف تمام رژیمهای غذایی عمومی که حاوی مقادیر کافی کالری و پروتئین هستند تامین میشود. با این وجود مصرف مکمل اسید فولیک در تمام نی که در صدد بارداری هستند هر روز مکملی حاوی 400 تا 800 میکرو گرم اسید فولیک دریافت کنند. کمبود ویتامین D در دوران بارداری شایع است میزان کافی مصرف ویتامین D در دوران بارداری و شیردهی 15 میکرو گرم (600 واحد در روز) میباشد.

ادامه مسایل شایع در بارداری

مسایل شایع بارداری

نکات مهم در تغذیه مادران باردار

بارداری ,مصرف ,مکمل ,پروتئین ,گوشت ,دوران ,دوران بارداری ,ن حامله ,در دوران ,است که ,کلسیم برای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها